tisdag 11 januari 2011

Kokkorv på termos....


Varm korv på utflykten...

 

Vill du ha med varm korv på utflykten? Självklart - koka korven hemma och lägg dem i det varma vattnet direkt i termosen. 


 (Glöm inte ta med en gaffel så att du lätt kan "fiska" upp korvarna ur termosen). 
Gaffeln är ett bestick som används vid förtäring av mat. Det användes av antikens greker och romare men etablerades i Italien på 1100-talet genom Bysantinska rikets hov. Gaffeln är huvudsakligen spridd i Europa, Nordamerika och Sydamerika. I Asien har ätpinnar använts mer flitigt, även om gafflar ökar i popularitet. Gaffeln har generellt två, tre eller fyra spetsar.


När vi tar med korv för att grilla, så är vi beroende av att det finns ved eller träpinnar att elda med! I en del fall har vi haft med engångsgrillar - för man vill ju ha varm korv. 
Om ni frågar familjen så svarar de att de har ätit alldeles för många gånger kall korv - men nu är det slut med det!
Så kokkorv i termos - är ett utmärkt val när man ska på utflykt!

1 kommentar:

Skriv gärna en kommentar, så blir jag glad ♥